Ексклюзиви
середа, 30 травня 2012 10:40

"Ворсклу" можуть очолити Безсонов, Заваров або Фоменко

"Ворсклу" можуть очолити Безсонов, Заваров або Фоменко
Павлов підписав з "Іллічівцем" контракт за схемою "3+2" ФОТО: vorskla.com.ua

Микола Павлов продовжить кар'єру у маріупольському "Іллічівці": напередодні він підписав контракт за схемою "3+2" з азовським клубом, де колись працював сім з половиною років.

Враховуючи заслуги Павлова на посту тепер "Ворскли", керівництво полтавчан не стало чинити йому перешкод. За словами самого фахівця, рішення залишити Полтаву далося йому важко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павлов очолив "Іллічівець" - офіційно

"Цьому передувала тригодинна розмова в Києві з керівниками "Ворскли" - почесним президентом Костянтином Жеваго і президентом Олегом Бабаєвим. Лише отримавши їх добро, я прийняв найскладніше у моїй тренерській кар'єрі рішення", - зізнався Павлов.

Після того, як Микола Павлов був офіційно оголошений новим головним тренером "Іллічівця", стали з'являтися перші припущення щодо того, хто може змінити Миколу Петровича у Полтаві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павлов підписав контракт з "Іллічівцем" - ЗМІ

Сайт уболівальників полтавського клубу називає серед претендентів трьох вихованців школи Валерія Лобановського: колишнього наставника "Дніпра" Володимира Безсонова, екс-тренера "Арсеналу" Олександра Заварова і одного з найавторитетніших українських фахівців Михайла Фоменка.

Джерело стверджує, що з цими кандидатами "Ворскла" вже веде переговори. Додамо, що всі троє вже порівняно давно не тренували професійні команди.

Зараз ви читаєте новину «"Ворсклу" можуть очолити Безсонов, Заваров або Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути