четвер, 22 грудня 2011 10:51

Воротар побив ногами вболівальника "Аякса"

Воротар побив ногами вболівальника "Аякса"

Воротар голландського футбольного клубу АЗ Естебан кілька разів ударив ногою вболівальника "Аякса", який вибіг на поле під час матчу цих команд. Вболівальник спробував стрибнути на Естебана, але голкіпер перекинув його на землю і двічі вдарив ногою, після чого в конфлікт втрутилися стюарди, повідомляє Reuters.

Дивлячись на запис інциденту, складно зрозуміти, чи хотів вболівальник вдарити Естебана. Головний арбітр показав костаріканської воротареві червону картку. Це рішення викликало протести гравців АЗ, і головний тренер команди "Герт" Ян Вербек відвів своїх гравців у роздягальню.

Матч 1/8 фіналу Кубка Голландії, перерваний за рахунку 1:0 на користь "Аякса", не був дограний. Один з керівників АЗ Тон Гебрандс заявив, що клуб прийме будь-яке рішення Асоціації футболу Голландії (KNVB). За словами Гебрандса, рішення Вербека відвести команду з поля було продиктоване турботою про безпеку гравців.

Головний тренер "Аякса" Франк де Бур заявив, що з розумінням поставився до рішення Вербека. Де Бур додав, що він може зрозуміти і вчинок Естебана, який, як вважає тренер "Аякса", зазнав нападу.

Як відзначає Associated Press, "Аякс" приніс вибачення за те, що під час матчу не була забезпечена безпека його учасників. За словами представників клубу, 19-річний уболівальник, який вибіг на поле, був п'яний. Фаната затримали, яке йому загрожує покарання, не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Воротар побив ногами вболівальника "Аякса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути