субота, 03 березня 2012 18:25

"Волинь" Дем'яненка перемогла "Олександрію" Буряка

"Волинь" Дем'яненка перемогла "Олександрію" Буряка

Зустріч з "Волинню" принесла в Олександрію футбольну весну. Тренерська дуель Леоніда Буряка та Анатолія Дем'яненка в 21-му турі української прем'єр-ліги завершилася з рахунком 0:1.

Обидві команди проявили волю до перемоги, але важкий газон стадіону "Ніка" не дозволив розраховувати на високу результативність в цьому протистоянні, а всі гольові моменти для взяття воріт суперники не використали аж до 90-ї хвилини.

Під завісу зустрічі на заміну вийшов Євген Павлов. Гравець "Волині" розібрався у штрафному господарів і вражаючим ударом приніс перемогу команді з Луцька.

"Футбол прекрасний своєю непередбачуваністю. Хлопці билися і робили на полі все, про що я їх просив. Звичайно, я задоволений результатом і після гри подякував хлопцям за віддачу.

Мій перший матч на тренерському містку? Це хвилюючий старт. Була напружена гра, але ми не поступилися в боротьбі і здобули потрібні три очки", - зазначив після матчу головний тренер "Волині" Анатолій Дем'яненко в ефірі українського телеканалу "Футбол".

Україна. Прем'єр-ліга

21-й тур

Олександрія - Волинь - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Павлов (90).

ОЛЕКСАНДРІЯ: Паньків, Допілка (Сахневич, 63), Генев, Сидоренко, Гітченко, Протіч, Ковба (Гавриш, 71), Любеновіч, Старенький (Салхі, 57), Баришіч, Макрієв.

ВОЛИНЬ: Неділько, Шиков, Сімінін, Леандро, Масло, Пилипчук, Герасим'юк, Рамон (Пічкур, 84), Шарпар, Пищур (Шумахер, 74), Савич (Павлов, 85).

Попередження: Сімінін (15), Гітченко (24), Шарпар (66), Герасим'юк (69), Рамон (81).

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" Дем'яненка перемогла "Олександрію" Буряка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути