Ексклюзиви
понеділок, 05 грудня 2011 10:47

Володимиру Кличку знову стало погано

Володимиру Кличку знову стало погано

Після проведеної в суботу операції чемпіон WBA/WBO/IBF Володимир Кличко повинен був разом з братом взяти участь у передачі RTL "2011! Menschen, Bilder, Emotionen".

Ведучий телешоу Гюнтер Яух здивувався, побачивши в минулу суботу лише чемпіона WBC Віталія Кличка - незадовго до цього обидва брати прибули в студію RTL. Віталій пояснив, що Володимир раптово відчув себе погано, проте бій з Жаном Марком Мормеком "поки поза небезпекою", а брат "у відмінній формі". Решта питань на цю тему Віталій відсік фразою: "Давай поговоримо про інші речі".

Прес-аташе RTL Маттіас Болхефер не може знайти пояснень того, що трапилося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимира Кличка госпіталізували з підозрою на каміння в нирках

"Володимир у доброму здоров'ї прибув до студії. Він був готовий до передачі, ми поговорили, все було добре". Потім Володимир відчув біль: "Йому стало дуже погано, тому він вирішив зі своїм менеджером відмовитися від виступу". Після цього Володимир відправився в клініку Дюссельдорфа до лікаря, який оперував його. "Про причини болю можна поки лише здогадуватися, - заявив Болхефер. В принципі Володимир у чудовій формі. Можна лише сподіватися на те, що все обійдеться", - сказав він.

Подальшу інформацію планується дати у понеділок: на 13 годину запланована прес-конференція перед боєм з Мормеком.

"В історії чемпіонських боїв траплялися спонтанні відміни, - вважає менеджер братів Бернд Бенте .- Я сподіваюся, Володимир вийде на бій. Я сподіваюся, Володимир швидко прийде до тями після операції і жорсткого тренувального табору".

Квитки на бій вже розпродані, повідомляє focus.de.

Зараз ви читаєте новину «Володимиру Кличку знову стало погано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути