Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2012 11:00

Володимира Кличка визнали найкрасивішим чоловіком України

Володимира Кличка визнали найкрасивішим чоловіком України

Володимир Кличко визнаний "Найкрасивішим чоловіком Україна" в 2011 році за версією журналу Viva. Результати смс і онлайн голосування серед читачів популярного видання були оголошені в суботу ввечері в столичному Палаці "Україна". Оскільки вже 3 березня Володимир вийде в ринг проти Жана-Марка Мормека і зараз активно готується до цього поєдинку, привітання переможцеві приймав його брат Віталій, повідомляє прес-служба братів Кличко.

"Людина настільки красива, наскільки вона красива всередині. Для мене краса людини - це, перш за все, його дії, прагнення, помисли. І я радий, що брат переміг у цій номінації. Багато років ми з ним змагалися, хто ж з нас "сильніше - вище-швидше" і, повинен сьогодні визнати, що Володимир мене таки обійшов. Але я відкрию вам великий секрет: найкрасивіша людина у нашій сім'ї - мама. І ця нагорода належить їй", - сказав Віталій Кличко на церемонії оголошення переможців.

Він пообіцяв вручити кришталеву статуетку Viva Володимиру вже 12 березня, коли той приїде до Києва на прем'єрний показ документального фільму "Кличко", в якому розповідається про історію успіху двох братів-чемпіонів.

"Обов'язково передам братові цей приз і всі теплі слова, які звучали на його адресу. А до цього ми всі будемо тримати кулаки за нього, щоб 3 березня знову переможно пролунав найкрасивіший гімн - гімн України", - додав Віталій Кличко.

Нагадаємо, номінація "Найкрасивіші люди України" є щорічною і проводиться з 2005 року.

Зараз ви читаєте новину «Володимира Кличка визнали найкрасивішим чоловіком України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути