четвер, 06 травня 2021 09:52

Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса і Алі

Український боксер 45-річний Володимир Кличко побив рекорди Майка Тайсона, Леннокса Льюїса і Мохаммеда Алі за кількістю успішних чемпіонських боїв.

Щоб повторити рекорд бійця середини минулого століття Джо Луїса, Володимиру потрібно виграти всього один титульний бій, повідомляє сайт братів Кличків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за якої умови Усик битиметься із Джошуа

Українець за свою кар'єру провів 25 успішних чемпіонських боїв. За цим показником Кличко посідає друге місце в історії суперважкого дивізіону, обійшовши таких легендарних бійців, як Алі, Льюїс, Евандер Холіфілд. До "вічного рекорду" 26 переможних чемпіонських поєдинків українцеві залишилося провести всього один успішний титульний бій.

Якщо Володимир вирішить повернутися, і це буде чемпіонський бій, він зможе зрівнятися з Луїсом.

Старший брат Володимира, Віталій Кличко, у якого 15 успішних чемпіонських поєдинків, посідає в цьому рейтингу шосте місце.

 

Володимир Кличко оголосив про завершення боксерської кар'єри 3 серпня 2017 року після поразки від британського бійця Ентоні Джошуа.

Кличко-молодший ставав Олімпійським чемпіоном з боксу. Був чемпіон світу з боксу у важкій ваговій категорії за версіями WBO, IBF, IBO, WBA.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко побив рекорди Тайсона, Льюїса і Алі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути