вівторок, 06 грудня 2011 19:13

Володимир Кличко після операції п'є антибіотики та знеболювальне

Володимир Кличко після операції п'є антибіотики та знеболювальне

Чемпіон світу у суперважкій вазі українець Володимир Кличко продовжує медикаментозне лікування після перенесеної операції, через яку йому довелося скасувати бій, призначений на 10 грудня. Про це розповів професор Петер Альберс, керівник урологічного відділення Університетської клініки Дюссельдорфа, в якій була зроблена операція Кличку-молодшому.

"В даний час Володимир почуває себе нормально. Болі він вже не відчуває. Відвідав його в готельному номері. Володимир переніс дві операції протягом 24 годин, і йому потрібен час на одужання. В даний час йому не рекомендується виходити на ринг. Операція пройшла успішно , ніяка інфекція не проникла в організм. Але вчора Володимир не зміг з'явитися в телеефірі, так як продовжує приймати антибіотики і знеболююче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Кличко-Мормек скасували через хворобу Володимира

Медикаментозне лікування продовжиться до середи. Ми задоволені тим, як Володимир йде на поправку. Ніяких непередбачених ускладнень не спостерігається", - сказав Альберс, слова якого наводить Sportbox.ru.

Нагадаємо, 10 грудня в Дюссельдорфі Кличко-молодший повинен був проводити захист титулів проти француза Жана-Марка Мормека. Але в минулі вихідні 35-річному чемпіонові довелося перервати тренування в австрійському Гоїнгу через ниркові кольки. На вертольоті він був доставлений в лікарню, що знаходиться в Інсбруку, а потім в Дюссельдорф, де йому зробили дві операції.

У понеділок менеджер українських братів Бернд Бенте заявив, що Мормек і Кличко зможуть вийти на ринг 3 березня 2012.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко після операції п'є антибіотики та знеболювальне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути