пʼятниця, 27 вересня 2019 20:52

Володар Кубка світу допоміг "Шахтарю" перемогти "Ворсклу"

Володар Кубка світу допоміг "Шахтарю" перемогти "Ворсклу"
Валерій Бондар забив у своєму першому матчі за "Шахтар"

В рамках 9 туру чемпіонату України "Шахтар" без проблем переміг "Ворсклу" з рахунком 4:0.

Gazeta.ua визначила головні аспекти гри в Харкові.

Каштру приберіг ряд гравців перед Лігою чемпіонів. "Шахтар" дав можливість ряду гравців відпочити перед грою у вівторок проти "Аталанти". На лавці запасних опинилися: Кривцов, Марлос, Жуніор Мораес. Основний правий захисник Болбат взагалі був поза заявкою команди.

"Шахтар" домінував протягом всього матчу. "Гірники" володіли територіальною та ігровою перевагою. Створювали моменти біля воріт Ткаченка. Гості тільки відбивалися від атак суперника, будучи доволі пасивними в атаці. Не створивши біля воріт П'ятова фактично нічого за весь матч. Відчувалося, що будь - який момент "гірники" можуть додати в плані швидкості.

Коноплянка вперше зіграв у стартовому складі. Євген після повернення в Україну вже виходив за "Шахтар", але це робив тільки по ходу гри. Матч проти "Ворскли" дав можливість зіграти з перших хвилин. Коноплянка був активним протягом всього перебування на полі. Реалізував пенальті та загострював на своєму фланзі.

Коноплянка вперше зіграв за "Шахтар" в основі

В складі "Шахтаря" дебютував переможець молодіжного Кубка світу. Відсутність Кривцова дала можливість вперше зіграти за основу Валерію Бондарю. Молодий центральний захисник відзначився свій дебют голом після подачі з кутового.

"Ворскла" переживає важкі часи. В попередній грі команда Віталія Косовського була розгромлена "Динамо" в Полтаві 0:5, за 4 дні розгромно програла "Шахтарю". Причому в обох випадках результат повністю закономірний та по грі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" готовий продати свого півзахисника в англійський клуб

"Шахтар" впевнено лідирує в чемпіонаті України маючи після 9 турів максимальні 27 очок. Наступну свою гру "гірники" проведуть 1 жовтня проти "Аталанти" в рамках Ліги чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Володар Кубка світу допоміг "Шахтарю" перемогти "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути