Ексклюзиви
неділя, 24 липня 2011 23:37

"Волинь" створила сенсацію у матчі з "Дніпром"

"Волинь" створила сенсацію у матчі з "Дніпром"

Луцька "Волинь" сенсаційно переграла дніпропетровський "Дніпро" в гостьовому матчі третього туру української прем'єр-ліги з рахунком 2:1.

У першому таймі і в левовій частині другої половини гри глядачі на "Дніпро-Арені" побачили відкриту гру у виконанні обох команд. Більше м'яч контролював "Дніпро", проте жоден з небезпечних ударів Жуліано, Олійника, Коноплянки так і не завершився голом, а бразильський нападник "Волині" Майкон кілька разів дуже неприємно потривожив Лаштувку.

Розв'язка наступила за шість хвилин до закінчення матчу, коли Пищур виграв верхову боротьбу в опонента і скинув м'яч у штрафний майданчик прямо на Майкона, який пробив голкіпера "Дніпра".

Протягом наступної п'ятихвилинки команда Хуанде Рамоса мала кілька стовідсоткових можливостей зрівняти рахунок і вийти вперед в матчі, але гольові моменти у виконанні Антонова і Кравченко своєї мети не досягли. Але все-таки Матеусу вдалося засмутити стража воріт "Волині" Неділька забитим голом на 89-й хвилині зустрічі.

Коли вже йшла третя додана хвилина в матчі, "Волинь" вдало використала контратаку і забила переможний гол зусиллями все того ж Майкона. Бразилець прийняв м'яч у штрафному майданчику, розвернувся і запустив м'яч у кут воріт.

Україна. Прем'єр-ліга

3-й тур

"Дніпро" (Дніпропетровськ) - "Волинь" (Луцьк) - 1:2

Голи: Майкон, 84 (0:1); Матеус, 89 (1:1); Майкон, 90+3 (1:2).

Дніпро: Лаштувка, Кулаков, Русол, Боатенг (Кравченко, 81), Чеберячко, Жуліано, Коноплянка (Зозуля, 65), Олійник (Матеус, 52), Стрініч, Ротань, Антонов

Волинь: Неділько, Сімінін, Шиков, МАсло, Лендрі, Шарпар, Кінаш (Грінченко, 73), Герасим'юк (Пічкур, 20), Пищур, Лопес (Ізворану, 90), Майкон

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" створила сенсацію у матчі з "Дніпром"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути