пʼятниця, 14 жовтня 2011 11:33

"Волинь" підписала хорвата, який займався сексом з дружиною у центральному колі стадіону
5

У четвер, 13 жовтня, луцька "Волинь" дозаявила хорватського захисника Діно Дрпіча. До переходу в луцький клуб 30-річний потужний футболіст (зріст - 195 см, вага - 88 кг) виступав за загребське "Динамо", німецький "Карлсруе" і афінський АЕК. В активі Дрпіча також значиться один поєдинок за національну збірну Хорватії.

У "Волині" хорват буде виступати під 26-м номером. Інших подробиць трансферу футболіста не повідомляється.

Зазначимо, що Діно Дрпіч свого часу не раз ставав героєм різного роду скандалів. Наприклад, одного разу Дрпіч показав свої сідниці фанатам одвічного суперника загребського "Динамо" - сплітського "Хайдука".

Більше того, вихованець "Динамо" Дрпіч потрапив в немилість рідного клубу після того, як зайнявся сексом в центральному колі стадіону "Максимір" зі своєю дружиною - співачкою і фотомоделлю "Playboy" Нівес Цельзіюс.

Надалі Дрпіч поставив у незручне становище керівництво німецького "Карлсруе", вимагаючи для себе (за порадою дружини) футболку з 69 номером на спині. Втім, німецька ліга заборонила хорвату виступати під цим номером.

Додамо, що днем раніше "Волинь" заявила ще одного новачка. Угоду з луцьким клубом підписав півзахисник збірної Словенії Далібор Стевановіч. У "Волині" 27-річний півзахисник, який виступав у словенських "Олімпії" і "Любляні", іспанських "Реал Сосьєдад" і "Алавесі", "Маккабі" з Петах-Тікви і голландському "Вітессі", гратиме під 88-м. номером.

Зараз ви читаєте новину «"Волинь" підписала хорвата, який займався сексом з дружиною у центральному колі стадіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути