Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2010 18:06

У Львові відкрили готель до Євро-2012

У Львові відкрили готель до Євро-2012

У Львові на вулиці Друкарській, 9 відкрили готель Reikartz Дворжец Львів - це перший заклад українсько-бельгійської мережі Reikartz Hotels & Resorts у місті. Це ще один готель, який обслуговуватиме гостей Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це повідомив директор департаменту "Євро-2012" Львівської міської ради Олег Засадний.

"Лейтмотив у стилізації готелю - історія залізниці. Ми зробили тематичну підбірку картин для інтер"єру закладу і розробили особливу концепцію для ресторану - вигляд і атмосфера, якого створюють ілюзію вагону-ресторану поїзда. Ціна невисока, а рівень послуг пропонуємо кращий", - розповів керівник готелю Дмитро Семків.

У двох корпусах готелі - 52 номери, серед яких 6 - класу люкс, 6 - "суперіор", 38 - стандартних і 2 - "класик". Вартість помешкання в одномісному номері Reikartz Дворжец Львів обійдеться в 550 грн, в "люксі" - 1350 грн.

Першими клієнтами готелю стали гості та учасники дев"ятого міжнародного фестивалю "JazzBez", який недавно відбувся в Львові. Через два роки - тут проживатимуть гості Євро-2012. Готель підписав угоду з UEFA EURO 2012 Accommodation Agency Ukraine на бронювання 52 номерів категорії 4 в період проведення Чемпіонату.

"Відкриття готелю Reikartz Дворжец Львів свідчить про зацікавленість іноземних інвесторів нашим туристичним потенціалом і одночасно є ще одним підтвердженням того, що ми своєчасно виконаємо всі гарантії і вимоги УЄФА", - прокоментував директор департаменту "Євро 2012" Львівської міської ради Олег Засадний.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «У Львові відкрили готель до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути