Ексклюзиви
четвер, 21 квітня 2011 14:36

Влітку Гіоане залишить "Динамо"

Влітку Гіоане залишить "Динамо"

Румунський півзахисник київського "Динамо" Тіберіу Гіоане потрапив у сферу інтересів "Рапіда" з Бухареста. Сам футболіст при цьому заявив, що ніяких переговорів про повернення до Румунії він не веде, але влітку залишить свій нинішній клуб.

Після відставки Валерія Газзаєва, у Юрія Сьоміна румунський півзахисник перестав потрапляти навіть в число запасних "Динамо", задовольняючись іграми за молодіжну команду.

"У мене з "Динамо" влітку закінчується контракт, тому після його закінченні я вже і займуся пошуками нової команди, - зізнався сам футболіст. - Що ж стосується "Рапіда", то я знайомий з президентом клубу Діну Георге, але ніяких контактів у нас з ним не було. Не було пропозиції продовжити контракт і від Юрія Сьоміна".

Нагадаємо, що Гіоане перейшов до "Динамо" в 2001 році з того ж бухарестського "Рапіда". У чемпіонаті України півзахисник провів за киян 167 матчів, в яких забив 32 голи.

Зараз ви читаєте новину «Влітку Гіоане залишить "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути