вівторок, 28 листопада 2017 11:09

Володимир Кличко програв через 11,5 років

Володимир Кличко програв через 11,5 років
Володимир Кличко програв британцю Тайсону Ф'юрі і перервав свою переможну серію із 22-х боїв

Два роки тому завершилась ера домінування Володимира Кличка у надважкому дивізіоні. За один вечір, 28 листопада 2015 року, у німецькому Дюссельдорфі він позбувся одразу трьох чемпіонських титулів. Володимир програв британцю Тайсону Ф'юрі і перервав свою переможну серію із 22-х боїв. Вона тривала 11,5 років.

Кличко був дуже обережний, пасивний і неефективний. За 12 раундів поєдинку цілі досягли 52 удари з 231-го завданого. Ефективність Ф'юрі була на тому ж рівні. Але він виявився у півтора рази активніший. В підсумку судді віддали перемогу претендентові з різницею від трьох до п'яти очок. Ця поразка виявилась єдиною за суддівським рішенням у кар'єрі Володимира. Всього він п'ять разів покидав ринг переможеним.

Ця поразка виявилась єдиною за суддівським рішенням у кар'єрі Володимира. Всього він п'ять разів покидав ринг переможеним

2016-го року Кличко і Ф'юрі мали провести матч-реванш, однак він двічі зривався з вини британця. Врешті восени Тайсон добровільно відмовився від своїх титулів. До цього часу на ринг він так і не виходив. Планує зробити це навесні наступного року.

Після бою з Ф'юрі Володимир провів ще один поєдинок. 29 квітня цього року програв британцеві Ентоні Джошуа бій за два титули. І на початку серпня оголосив про завершення кар'єри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які бої були визначальними у кар'єрі Володимира Кличка

За 20 років у профі-боксі Володимир Кличко провів 69 боїв: 64 виграв, 53 нокаути і п'ять програв. Він входить у десятку найкращих надважковаговиків в історії боксу.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко програв через 11,5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути