Ексклюзиви
вівторок, 12 лютого 2013 16:42

Володимир Кличко і Повєткін хочуть опротестувати умови бою один з одним

Володимир Кличко і Повєткін хочуть опротестувати умови бою один з одним
Володимир Кличко і Повєткін не можуть домовитися. Фото: afp.com

Володимир Кличко і Олександр Повєткін подали протест у Всесвітню боксерську асоціацію (WBA) з приводу умов бою один з одним. Про це сайту Sportbox.ru повідомив промоутер російського боксера Калле Зауерланд.

Кличка не влаштовує, що WBA змушує його підписати контракт на поєдинок з Повєткіним до того, як він проведе добровільний захист чемпіонського титулу. Цей бій запланований на 6 квітня 2013 року, суперником українця може стати італієць Франческо Піанета.

Зауерланд розповів, що він також подав протест у WBA. Повєткіна не влаштовують фінансові умови поєдинку з Кличком. Асоціація ухвалила, що українець отримає 75 відсотків гонорару від бою. Раніше менеджер російського боксера Володимир Хрюнов заявив, що готовий оскаржити це рішення WBA в суді.

Спочатку бій між Кличком, який володіє титулом "суперчемпіона" WBA, і "звичайним" чемпіоном світу Повєткіним повинен був пройти не пізніше 26 лютого. Однак 30 січня українець отримав дозвіл перенести поєдинок з росіянином і провести добровільний захист чемпіонського титулу. Якщо Кличко зможе захистити пояс, то бій з Повєткіним має пройти до 31 липня.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко і Повєткін хочуть опротестувати умови бою один з одним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути