Ексклюзиви
понеділок, 10 квітня 2017 11:09

Володимир Кличко був на межі цукрової коми

Володимир Кличко був на межі цукрової коми
Після цього дивного бою з Брюстером Володимира Кличка обслідували у клініці

Після розгромної поразки у березні 2003 року від південноафриканця Коррі Сандерса і втрати титулу WBO, 10 квітня 2004 року Володимир Кличко отримав шанс повернути собі цей пояс. На арені Mandalay Bay Resort&Casino в Лас-Вегасі, США, він зустрівся у боротьбі за вакантний титул із американцем Леймоном Брюстером. Вперше головним у куті українця був американський тренер Емануель Стюард.

Кличко, фаворит поєдинку, домінував стартові чотири раунди. У четвертому відправив суперника в нокдаун. Але в п'ятому раунді його несподівано почали залишати сили, і Брюстер взявся розбивати українця. В кінці раунду рефері Роберт Бірд відрахував Володимирові стоячий нокдаун. Він протримався до гонгу про закінчення раунду, але обезсилений впав на ринг. Рефері зупинив бій. Поразка Кличка технічним нокаутом у 5 раунді.

Після цього дивного бою Володимира обстежили у клініці. Виявилось, що він був на межі цукрової коми. Запідозрили отруєння. Розслідувати цю справу почало ФБР, але її з часом закрили за браком матеріалів слідства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталій Кличко зазнав першої поразки

Володимира нокаутували вдруге в останніх чотирьох поєдинках. Мало хто вірив, що він зможе піднятися. Українець після цієї поразки виграв 22 поспіль поєдинки і на десятиліття став домінатором і символом гевівейту. Серед інших була перемога в матчі-реванші над Брюстером. У липні 2007 року в Німеччині Володимир поквитався з американцем настільки, що в перерві між 6 і 7 раундом його кут вирішив відмовитись від продовження поєдинку.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко був на межі цукрової коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути