пʼятниця, 09 жовтня 2009 18:39

Визначилися всі учасники півфіналів тенісного турніру в Пекіні

Визначилися всі учасники півфіналів тенісного турніру в Пекіні

Росіянки Олена Дємєнтьєва і Вєра Звонарьова програли в 1/4 фіналу тенісного турніру ChinaOpen в Пекіні. Дємєнтьєва програла Агнешці Радваньській з Польщі, а Звонарьова поступилася француженці Маріон Бартолі. За вихід у фінал Радванська і Бартолі зіграють одна проти одної. Про це повідомляє офіційний сайт Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Дємєнтьєва програла польській тенісистці з рахунком 5:7, 6:3. Звонарьова в матчі з Бартолі виграла перший сет, а в другій партії вела з рахунком 5:2, але потім француженка взяла вісім геймів поспіль і довела гру до перемоги. Підсумковий рахунок матчу - 3:6, 7:5, 6:2 на користь Бартолі.

Раніше в півфінал турніру в Пекіні вийшли росіянки Світлана Кузнєцова і Надія Петрова. Вони розіграють путівку у фінал між собою.

У чоловічій частині турніру в Пекіні також визначилися всі півфіналісти. Іспанець Рафаель Надаль зустрінеться з хорватом Маріном Чилічем, а швед Робін Содерлінг - з сербом Новаком Джоковічем.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Визначилися всі учасники півфіналів тенісного турніру в Пекіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути