четвер, 12 травня 2011 17:14

Віталій Кличко закликає молодих людей стати волонтерами Євро-2012
5

Фото: klichkofund.org

Сьогодні, 12 травня, у Києві під час спеціального заходу за участі директора турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіяна Лубківського та посла волонтерської програми Віталія Кличка було представлено офіційну волонтерську програму та логотип волонтерів УЄФА ЄВРО 2012,

Підкреслюючи важливу функцію волонтерів, Віталій Кличко, посол волонтерів УЄФА ЄВРО 2012, сказав. - "Знаю, що багато хто чекає від ЄВРО 2012 дива. Але ніякого дива не станеться, якщо кожен з нас не докладе максимум зусиль для того, щоб футбольне свято пройшло на найвищому рівні. Сьогодні я закликаю молодих людей приєднуватися до волонтерської програми УЄФА ЄВРО 2012. Давайте разом покажемо всьому світу справжню Україну – чудову країну, в якій живуть добрі і гостинні люди".

Під час церемонії Віталієм Кличком було також представлено логотип волонтерів. На логотипі, який був розроблений португальським агентством Brandia Central, яке також є автором офіційного логотипа УЄФА ЄВРО 2012, зображена літера "V" – літера волонтерів, яка символізує перемогу, пристрасть, свято, солідарність та єдність - все, що передбачає волонтерська програма.

"Нема нічого дивного у тому, що логотип програми представлено у вигляді англійської літери "V". "V" - це волонтер, і водночас це перемога. Приєднуючись до волонтерів, ти приносиш перемогу своїй країні. І зараз від тебе залежить, як країна зустріне весь світ!" - сказав Кличко під час презентації.

Приблизно 5 500 волонтерів надаватимуть різнопланову допомогу УЄФА у 20 різних напрямках роботи та працюватимуть у офіційних місцях турніру, таких як стадіони, аеропорти та готелі.

Добровольці можуть подавати заявки на веб-сайті UEFA.com з 14 червня 2011 р.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко закликає молодих людей стати волонтерами Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути