Ексклюзиви
середа, 16 грудня 2009 08:04

Віталій Кличко і Девід Хей знову домовляються провести бій

Віталій Кличко і Девід Хей знову домовляються провести бій

Український боксер-важковаговик Віталій Кличко заявив, що досягнута попередня домовленість про його бій з британцем Девідом Хеєм, пише українське видання "Факты и комментарии". За словами Кличка, до цього бою є великий інтерес у Великій Британії, Німеччині і США, але Хею спочатку потрібно провести обов"язковий поєдинок з американцем Джоні Руїсом.

7 листопада Хей завоював титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), перемігши росіянина Миколу Валуєва. Руїс є офіційним претендентом WBA, і його бій з британцем відбудеться в березні-квітні 2010 року.

Кличко-старший є чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). 12 грудня він захистив свій титул, перемігши за очками американця Кевіна Джонсона. Переговори про бій Віталій Кличко - Девід Хей йшли літом 2009 року, але тоді британець відмовився від бою з українцем.

14 грудня німецька газета Bild написала, що Кличко в квітні-травні 2010 року планує зустрітися з Валуєвим. В інтерв"ю "Фактам и комментариям" українець сказав, що його поєдинок з Валуєвим не буде цікавий для американського телебачення, але можливо, цей бій відбудеться.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко і Девід Хей знову домовляються провести бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути