четвер, 03 листопада 2011 09:40

Віталій Кличко хоче битися з Валуєвим на "Олімпійському"

Віталій Кличко хоче битися з Валуєвим на "Олімпійському"

Генеральний директор українського представництва промоутерської компанії братів Кличків К2 Promotions Олександр Касюк розповів газеті "День" про найближчі плани Віталія Кличка.

Про проведення поєдинку братів на НСК "Олімпійський": "Є велике бажання у Віталія. Усім відомо, як він ставиться до України. І зрозуміло, що ніде так не будуть вболівати за нього, як вдома. Тому його давня мрія - зробити турнір саме в Україні, як варіант - у Києві".

Про можливі проблеми з відвідуваністю: "Розумієте, Київ, як і будь-яка столиця, - це місто, який переповнений різними заходами, перенасичений різними емоціями. Тому і бокс в Києві сприймається на рівні з усім. Щоб зацікавити столичну публіку, потрібно дуже постаратися. Не факт навіть, що бій за титул чемпіона світу зміг би зібрати повну арену. Словом, досягти ажіотажу досить складно".

Про найближчі плани: "Зараз у нас є арена — НСК "Олімпійський". З'явилася реальна можливість провести поєдинок братів Кличків, і такі переговори вже ведуться.

Тому на НСК "Олімпійський", можливо, вже наступного року відбудеться їх бій. Можливо, до чемпіонату Європи 2012, а може - після. Найімовірніше, що це буде росіянин Микола Валуєв".

Про окупність поєдинку в Україні: "Наша місія - виховати культуру споживання боксу. Якщо порівнювати, скажімо, з футболом, який існує ще з довоєнних часів, - люди привчені до цього виду спорту. Зокрема, добрі традиції мають "Динамо" (Київ) , "Спартак" і т. д. ще з часів Радянського Союзу.

Професійний бокс прийшов в Україну, відверто кажучи, лише з Кличками. Відлік почався з 1996 року, коли Володимир і Віталій після Олімпіади в Атланті перейшли у професіонали. Саме тоді українська публіка почала розуміти, що є різниця між аматорським боксом і професійним.

Однак споживати професійний бокс власне як продукт, як концерт чи кіно - це необхідно виховувати в людях. Саме тому ми проводимо боксерські турніри за титульні бої в різних містах України. Хочеться дати можливість українцям насолодитися власне професійним боксом як видом спорту і привчити людей до такого способу проведення дозвілля.

Не ходити тільки в кіно, театр чи на концерти, але й відвідувати такі спортивні змагання. Тому що це шоу, задоволення, класний настрій. А для телеглядачів - це ще й можливість подивитися класний телевізійний продукт власного виробництва".

Відзначимо, що Віталій Кличко спростував інформацію про швидше закінчення кар'єри.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко хоче битися з Валуєвим на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути