Ексклюзиви
четвер, 02 квітня 2009 16:11

Віта Семеренко стала найкращою спортсменкою в березні

Віта Семеренко стала найкращою спортсменкою в березні

Експертна комісія Національного олімпійського комітету назвала лауреатом першого весняного місяця чемпіонку та срібну призерку чемпіонату Європи, а також бронзову призерку етапу Кубка світу з біатлону Віту Семеренко. Тренер Віти Семеренко – Григорій Шамрай – здобув визнання найкращого тренера місяця, що минув.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи в Уфі українка спочатку виборола "срібло" в гонці переслідування, а згодом разом із подругами по збірній захистила титул діючих чемпіонок континенту в естафетній гонці.

До повного комплекту нагород Віта додала "бронзу" на змаганнях передолімпійського тижня, здобувши медаль на майбутній олімпійській трасі канадського Ванкувера.

Після Ванкувера Віта зайняла 5 та 7 місця на дистанціях Кубку світу в Ханти-Мансійську та Тронхеймі, та в результаті посіла 13-е місце в загальному заліку.

Сподіваємось, наступного сезону спортсменка, а також її сестра Валя, будуть приносити ще більше задоволення вболівальникам, а собі дарувати побільше нагород.

Офіційний сайт НОК , Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Віта Семеренко стала найкращою спортсменкою в березні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути