субота, 10 вересня 2016 01:00

"Висловив арбітру невдоволення його помилкою" - Фонсека

"Висловив арбітру невдоволення його помилкою" - Фонсека
Пауло Фонсека. Фото: dynamo.kiev.ua

Наставник "Шахтаря" Пауло Фонсека прокоментував результат поєдинку своєї команди проти київського "Динамо". Нагадаємо, зустріч у Харкові завершилася внічию, 1:1.

"Почну не з арбітра, а з іншої теми. Перш за все, хочу подякувати вболівальникам. Атмосфера була фантастичною. Ми відчували себе як вдома. На такому стадіоні грати приємно, було класно.

Якщо говорити про футбол і суддівство, намагаюся не коментувати роботу арбітра. Він один з найкращих в Україні. У нього важкий вечір, важка ніч. Були помилки з його боку. Не буду говорити, про що ми говорили. Висловлював йому невдоволення помилкою, якої він припустився.

Якщо про гру, то ми мали вигравати. Ми були краще і матч це показав. Ми створювали моменти, в другому таймі у "Динамо" нічого не було. Матч був видовищним, ми були краще і мали вигравати за такої атмосфери на стадіоні.

Даріо? Не знаю, наскільки важка травма. Думаю, наступний матч він пропустить. Подивимося. Поки точно не можу сказати, дізнаємося після обстеження.

Ми грали проти сильної якісної команди. Моя критика не пов'язана з суперником. Буду вболівати за "Динамо" в Лізі чемпіонів і бажаю їм удачі", - сказав Фонсека.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли забили м'яч, злякалися, що переможемо" - Ребров

Зараз ви читаєте новину «"Висловив арбітру невдоволення його помилкою" - Фонсека». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути