середа, 05 грудня 2012 09:18

"Випадок допоміг як нам, так і супернику" - Михайличенко

"Випадок допоміг як нам, так і супернику" - Михайличенко
Михайличенко: "Ігри як такої і не було". Фото: dynamo.kiev.ua

Старший тренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко прокоментував нічию його команди у матчі проти "Динамо" Загреб.

- Таку гру коментувати дуже легко, тому що як такої гри і не було. Була боротьба, протистояння характерів, удача в якійсь мірі. Ось це і є складові сьогоднішньої гри.

На мій погляд, загребське "Динамо" трохи швидше пристосувалося до цього поля, і наш суперник мав шанси для того, щоб відкрити рахунок. В якійсь мірі, випадок допоміг нам забити гол наприкінці першого тайму, але і так само випадок допоміг загребському "Динамо" зрівняти рахунок на останній хвилині матчу.

- У вашій ігровій біографії були матчі на такому полі?

- Так, звичайно, всяке було. Як мовиться, те, що трапилося сьогодні, вже колись з кимось обов'язково відбувалося. Ми вже другу гру проводимо на поганому полі. Хоча, звичайно, сьогодні умови були ще гірші, ніж в Ужгороді, бо додатково заважав сам сніг. У першому таймі ми, перебуваючи на тренерській лавці, практично не бачили дальню бровку.

У таких умовах на перший план виходить, звичайно ж, характер. Нам дуже приємно, що люди, які рідко бачать сніг, зуміли пристосуватися до таких погодних умов, показали характер і на належному рівні провели цей матч. Це дуже радує, тому що саме в таких іграх проявляються бійцівські якості. Ви бачили, як багато сьогодні було боротьби, але ніхто з наших хлопців в ній суперникам не поступався.

До речі, у мене якось були збори в грузинському Леселідзе, так там погодні умови були набагато гіршими. (Посміхається).

А сьогоднішню гру, думаю, і справді коментувати не варто. Ми нормально закінчили виступ в цьому році. Звичайно ж, дуже шкода, що сьогодні ми втратили перемогу, яка була зовсім поруч. Напевно, ми навіть самі в якійсь мірі допомогли загребському "Динамо" забити перший м'яч у цьому турнірі. Наш суперник ставив перед собою завдання на цей матч позбутися нулів в турнірній таблиці - у графі "Забиті м'ячі" і в графі "Перемоги". Першу з цих цілей господарі досягли, другу - ні.

Зараз ви читаєте новину «"Випадок допоміг як нам, так і супернику" - Михайличенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути