вівторок, 10 січня 2012 09:02

Вінус Вільямс не зіграє на Australian Open

Вінус Вільямс не зіграє на Australian Open

31-річна американська тенісистка Вінус Вільямс знялася з Australian Open - першого в сезоні турніру "Великого шолома". Заява спортсменки з'явилася у понеділок, 9 січня, на її сайті.

Вільямс не брала участь в турнірах з вересня 2011 року, коли вона оголосила про те, що знімається з US Open. Причиною відмови від змагань став діагностований у спортсменки "синдром Шегрена", що виражається в стомленні і больових відчуттях, і необхідність пройти курс лікування.

9 січня Вільямс повідомила, що лікування проходить успішно і вона продовжує тренуватися, а також дотримується дієти, щоб повернутися на корт у своїй кращій формі. Тенісистка пообіцяла, що повернеться у великий спорт уже в лютому 2012 року.

Відкритий чемпіонат Австралії 2012 року пройде в Мельбурні з 16 по 29 січня. Чинними переможцями турніру є серб Новак Джоковіч і бельгійка Кім Клійстерс.

Колишня перша ракетка світу Вінус Вільямс ніколи не вигравала Australian Open, але в 2003 році зіграла у фіналі проти своєї молодшої сестри Серени. Вінус Вільямс є п'ятиразовою переможницею турніру Уїмблдону, дворазовою переможницею US Open в одиночному розряді, а також триразовою олімпійською чемпіонкою.

Зараз ви читаєте новину «Вінус Вільямс не зіграє на Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути