четвер, 14 квітня 2016 12:58

Виходить, чемпіонат треба проводити серед двох команд? - Ребров відповів Луческу

Виходить, чемпіонат треба проводити серед двох команд? - Ребров відповів Луческу
Сергій Ребров. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник київського "Динамо" Сергій Ребров прокоментував останнє висловлювання Мірчі Луческу щодо того, чи заслуговує столичний клуб на чемпіонство.

"Доля того чи іншого місця в чемпіонаті України вирішується не в одній грі. Ми чудово розуміємо, наскільки для нас важлива гра з "Шахтарем", але висловлювання Мірчі Луческу, перш за все, ображає всі інші команд, що беруть участь в чемпіонаті України. Виходить, першість треба проводити серед двох команд?..

Звичайно, для нас гра з "Шахтарем" - це дербі, серйозне протистояння з року в рік. Упевнений, що ми належним чином підготуємося до майбутнього поєдинку і віддамо йому всі сили. Але суть національного чемпіонату саме в тому, що цей турнір проводиться для всієї країни, для всіх команд! І коли ми говоримо про таку першість, то доля чемпіонства за визначенням не може зважитися в якомусь очному протистоянні двох окремо взятих команд.

Звичайно, матч із "Шахтарем" важливий для всіх нас, але, повторюся, висловлювання Мірчі Луческу, в першу чергу, думаю, зачіпає всі інші команди. А те, що ми віддамо цій грі всі свої сили, в цьому немає сумнівів", - сказав Ребров.

Зараз ви читаєте новину «Виходить, чемпіонат треба проводити серед двох команд? - Ребров відповів Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути