понеділок, 02 липня 2012 12:50

"Вихід збірної Італії у фінал Євро не став для мене сюрпризом" - Шустер

"Вихід збірної Італії у фінал Євро не став для мене сюрпризом" - Шустер
Шустер вважає Чезаре Пранделлі кращим тренером Євро ФОТО: segodnya.ua

Ведучий і журналіст Савік Шустер відвідав фінал Євро-2012 на "Олімпійському". Перед матчем ведучий "Шустер live" поділився з Gazeta.ua своїми думками щодо матчу Італії та Іспанії.

"Фаворитом фіналу буде Іспанія. Не згоден, що іспанці демонструють нудний футбол. Вони грають у свій футбол — короткий пас, контроль м'яча. Це їх національна риса. Це зовсім не нудний футбол, це іспанський футбол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Іспанії виграла Євро-2012

Італія має приблизно ті самі козирі, що й Іспанія. Це зіграність команди, бажання зіграти всупереч всім прогнозам, наявність форвардів, яких немає в іспанців, точніше, які сидять на лавці запасних. Тактична перевага буде на боці Італії. Я вважаю, що Чезаре Пранделлі є кращим тренером чемпіонату.

Фінал — це особлива гра. Вона не підлягає жодному аналізу. Візьміть історію фіналів всіх чемпіонатів Європи та світу. Їх завжди було важко передбачити. Може бути серія пенальті, може і не бути, не виключаю і розгромного рахунку. Є різні варіанти і всіх їх можна обґрунтувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кращим гравцем фіналу Євро-2012 визнали Іньєсту

Надіюсь, що Італія зіграє розумніше за Іспанію. В таких матчах голова важливіша за все інше. Головне голова і серце. Вихід збірної Італії у фінал не став для мене сюрпризом. Коли я побачив італійців у першому матчі проти Іспанії, я сказав собі, що ця команда далеко піде. Мені зовсім нецікаві всі ці розмови і спекуляції на тему "Якби Іспанія зіграла внічию з Хорватією". Якби вона так зробила, то це б не була Іспанія."

Нагадаємо, що Євро-2012 закінчився перемогою збірної Іспанії з рахунком 4:0. Кращим гравцем фіналу був визнаний Андрес Іньєста. Вісенте дель Боске встановив новий рекорд, адже став першим тренером у світі, який зумів виграти Лігу чемпіонів, чемпіонат Європи та чемпіонат світу.

Зараз ви читаєте новину «"Вихід збірної Італії у фінал Євро не став для мене сюрпризом" - Шустер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути