Ексклюзиви
неділя, 20 грудня 2009 15:43

Відставка Марка Хьюза викликала протест

Відставка Марка Хьюза викликала протест

Виконавчий директор Асоціації тренерів АПЛ Річард Бівен висловив невдоволення звільненням головного тренера "Манчестер Сіті" Марка Хьюза. Валлійця на цій посаді змінив італієць Роберто Манчіні.

"Я розмовляв з Хьюзом учора ввечері. Він дізнався цю новину відразу після гри з "Сандерлендом" (4:3), коли його викликали до керівництва і оголосили про розрив контракту. Думаю, втім, що рішення було ухвалене трохи раніше.

Думаю, і Марк, і всі в країні розуміють, що не можна купити трофеї вже через сезон роботи. Якщо власники клубу так думають, то нас чекають нові відставки, і англійські клуби продовжуватимуть втрачати прихильників. Упевнений, багато уболівальників "городян" засмучені звільненням Хьюза. Якщо ти іноземець і купуєш англійський клуб, то повинен приділяти увагу і місту, і уболівальникам, а не тільки музею з кубками.

Сам Марк дуже реалістично оцінює ситуацію. Він знав, яких цілей повинен був досягати Його завданням було зайняти місце у першій шестірці. Він був дуже засмучений, тому що цього-то досягти якраз вдалося.

Здається, репутація Хьюза не сильно постраждала. Всього дві поразки і вихід у півфінал Кубка англійської ліги - та у мене таке відчуття, ніби вже давно було ухвалено рішення про те, що з цього дня він не працюватиме в клубі. Я дуже переживаю за Марка, і особливо - за уболівальників "Сіті". Хьюз би добився успіху, якби отримав більше часу, в цьому немає сумніву. У будь-якому випадку він підготував хороший грунт для нового тренера", - цитує Бівена Sky Sports.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Відставка Марка Хьюза викликала протест ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути