Ексклюзиви
пʼятниця, 10 жовтня 2008 09:04

Відомого хорватського футболіста не пустили до України

Відомий у минулому хорватський футболіст Ігор Штімац, який зараз є футбольним агентом, зокрема, півзахисника донецького "Шахтаря" Даріо Срни, не зміг отримати українську візу. Таким чином, у разі позитивного вирішення проблеми трансляції цього матчу на Хорватію, глядачі все одно не зможуть почути коментар Ігоря Штімаца.

- Для того, щоб відправитися до України залишається один день - у п"ятницю необхідно отримати візу, але це дуже важко зробити. Мені необхідно було побувати в Англії, а агентству, яке організовувало поїздку до України, необхідний був мій паспорт протягом тижня. Для мене це було неприємно, - пояснив Штімац в інтерв"ю sportal.hr. - Звичайно, мені шкода, що я не зможу побачити цей матч на власні очі та пережити емоції на стадіоні, але вважаю і без моєї допомоги хорватська збірна переможе. Згоден, що буде непросто. Українці будуть сильно мотивовані, але у Хорватії сильна команда, яка може показати свою силу, коли це необхідно.

"Террикон"

Зараз ви читаєте новину «Відомого хорватського футболіста не пустили до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути