четвер, 09 лютого 2012 18:45

Ветеранів українського хокею на "Матчі легенд" очолять Христич і Годинюк

Ветеранів українського хокею на "Матчі легенд" очолять Христич і Годинюк

У матчі ветеранів хокею України та легенд хокею СРСР, який відбудеться 12 лютого в столичному Палаці Спорту не буде жорсткої боротьби, а вилучення замінять буліти. Про це сказав представник оргкомітету матчу, заслужений тренер України Василь Фадєєв (на фото).

"На святкуванні в грудні минулого року 65-річчя російського хокею до Анатолія Івановича (Анатолій Брезвін, президент ФХУ - Ред.) Підійшла ініціативна група російських ветеранів-хокеїстів на чолі з Борисом Михайловим з пропозицією провести такий матч. Адже в останній раз ветерани радянського хокею. Як результат, 12 лютого ми побачимо цей матч.

Команда, яка до нас приїде, називається "Легенди хокею СРСР". В ній є дворазові олімпійські чемпіони, багаторазові чемпіони світу. Зібрали українських ветеранів, тих які в строю. Адже багатьом не дають грати старі травми. І в основному це кияни, їх простіше зібрати. Очолювати команду будуть Дмитро Христич і Олександр Годинюк.

Очікую повний палац. Думаю, на ветеранів буде такиц самий аншлаг, як і на Італію. Відрадно, що в збірній легенд є гравці, яким по 65 років. В українській команді "найветераністий" - Олександр Власов, якому 57 років.

Граємо по ветеранським правилами, без силової боротьби і клацань. За двадцять хвилин чистого часу. Замість вилучень - буліти ", - зазначив Фадєєв.

Початок матчу в 14:00 за київським часом. Трансляцію поєдинку забезпечить телеканал "Хокей".

Зараз ви читаєте новину «Ветеранів українського хокею на "Матчі легенд" очолять Христич і Годинюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути