Ексклюзиви
середа, 13 травня 2015 19:44

"Вірю в професіоналізм своїх гравців" - Кварцяний відхрестився від "договорняка" з "Металістом"

"Вірю в професіоналізм своїх гравців" - Кварцяний відхрестився від "договорняка" з "Металістом"
Віталій Кварцяний. Фото: chernomorets.odessa.ua

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний заявив, що матч 23-го туру з "Металістом", який завершився з рахунком 3:3, не носив договірного характеру.

"Я переглянув ще раз в запису матч з "Металістом". Багато поєдинків нашого чемпіонату проходять в такому ж темпі. Гра проходила в 14.00, ми все ж довго добиралися до Харкова, тому побігла моя команда краще в другому таймі. Крім того, скажу, що ми зібрали спеціальну тренерську раду, щоб дати відповідь на усілякі натяки на нечисту гру. І після детального аналізу матчу можу сказати, що я вірю в професіоналізм своїх гравців. Футбол з "Металістом" було цікаво дивитися. Несподівана нічия дуже сильно психологічно вдарила по нас. Ми зіграли чесно, але рано повірили в перемогу", - вважає Віталій Володимирович.

"Після матчу до мене підійшли капітан Ерік Бікфалві та Богдан Шуст. Ми розмовляли, розібрали також гру, хлопці запевнили, що про якісь закулісні моменти навіть мови немає. Я вивчив гру в Харкові. Дійсно, вони грали дуже серйозно проти "Металіста". Частково причина цього - відсутність серйозної підтримки, постійної мотивації на матчі. Тому психологічно гравцям буває дуже важко дограти висококонкурентні матчі до логічного завершення - до перемоги. Якби всі елементи мотивації були своєчасними і повними, ми могли б зайняти в чемпіонаті 4-5 місце", - каже Кварцяний.

Нагадаємо, голова комітету етики та чесної гри ФФУ Ігор Кочетов порекомендував обом командам провести внутрішнє розслідування матчу.

Зараз ви читаєте новину «"Вірю в професіоналізм своїх гравців" - Кварцяний відхрестився від "договорняка" з "Металістом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути