четвер, 23 листопада 2017 23:40

Вернидуб розповів про причини поразки "Зорі" в Естерсунді

Вернидуб розповів про причини поразки "Зорі" в Естерсунді
Вернидуб: "Гра сьогодні була повністю провальною". Фото: telegraf.com.ua

Наставник "Зорі" Юрій Вернидуб прокоментував поразку своєї команди у виїзному матчі Ліги Європи проти шведського "Естерсунда".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іноземний клуб хоче запросити Вернидуба

"Вітаю "Естерсунд" з виходом до плей-оф. Команда заслужила цей результат поетапно. Провела досить гарні ігри в груповому етапі. Вони заслужили на це і досягли того результату, який потрібен. У нас є ще шанси. Має бути гра з "Атлетіком", де буде вирішуватися, хто вийде з групи.

"Ми почали погано в перші 15 хвилин. Потім була рівна гра практично без моментів. Був момент, і вони забили. Була рівна гра. В другому таймі хотіли відігратися. З'явилися моменти. Не змогли їх реалізувати і пропустили другий м'яч. Програли. Це футбол. У будь-якому виді спорту є переможці і переможені. Гра сьогодні не була повністю провальною".

"У перерві сказав, що потрібно додати в русі та агресії, адже перші 15-20 хвилин не було тих агресивних дій у відборі, які були потрібні. Ми дозволяли суперникові вільно приймати м'яч, міняти атаки. Не допрацьовували в русі і відборі. Початок другого тайму був непоганий. Взяли м'яч під контроль, з'явилися моменти. Другий м'яч - прикро пропускати такі м'ячі, коли футболіст проходить з центру поля, пробиває і забиває - це цілий ланцюг помилок центральної зони", - зазначив тренер.

"Естерсунд" достроково вийшов у 1\16 фіналу. "Зорі" необхідно буде перемагати "Атлетік", який вдома переграв "Герту" 3: 2. Матч з "Атлетіком" відбудеться 7 грудня на "Арені-Львів". Початок о 22:05, текстовий онлайн - Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Вернидуб розповів про причини поразки "Зорі" в Естерсунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути