Ексклюзиви
четвер, 16 квітня 2009 23:52

"Вердер" не пустив "Удінезе" до півфіналу Кубка УЄФА

У матчі-відповіді 1/4 фіналу італійський "Удінезе" приймав на своєму полі "Вердер" (3:3).


Господарі поля відкрили рахунок на 15-ій хвилині — з 30-ти метрів Інлер вистрілив у ближню дев"ятку, Візе лише кінчиками пальців торкнувся м"яча — 1:0.

Проте на 29-ій хвилині Сапата на лінії своєї штрафної не влучив по м"ячу, його підібрав Дієго, залишивши позаду Феліпе з 15-ти метрів вколотив м"яч під ближню штангу — 1:1.

І двох хвилин не пройшло, як Квальярела знову вивів італійців вперед. Отримавши довгий пас від Паскуале, гравець втік від захисників і з лівого кута штрафної, пробив над Візе -2:1.

А на 38-ій хвилині Квальярелла в простенькій комбінації у пас прийняв м"яч на груди на лінії штрафної і в падінні проштовхнув м"яч у ближній кут — 3:1. Такий самий рахунок був зафіксований у першому матчі, але на користь "Вердера".

У другому таймі команди зменшили темп, проте навіть не дивлячись на це, до 60-ої хвилини "Вердер" зумів скоротити відставання - Алмейда зробив прострі на дальню штангу, в падінні Озіл ногою пробив у поперечину. На підборі першим був Дієго і після удару головою з 2-х метрів, Хаданович виймав м"яч вже з воріт, що і зафіксував арбітр. Голкіпер марно намагався опротестувати це рішення і заробив собі "гірчичник".

На 72-ій хвилині німці отримали шанс зрівняти рахунок - Доміцци виштовхував Дієго за межі штрафної, заробивши пенальті на рівному місці. Сам постраждалий і пробив по воротах, проте цього разу Хаданович не підвів, і відбив м"яч.

Проте довго радіти італійцям не довелося, в наступній же атаці "Вердер" зрівняв рахунок. Мертезакер виграв повітря після навісу з кута поля, на лінії воротарської самотній Пісарро підставив ногу, пробивши під поперечину над Хандановичем - 3:3.

В "Удінезе" був шанс знову вийти вперед - Пепе зі штрафної перекинув стінку, намагаючись влучити у ближній верхній кут, Візі застиг на місці, але і м"яч впав на сітку воріт зверху.

В останні хвилини матчу особливо гострих моментів не було. Лише у доданий час Доміцци спробував поставити жирну крапку в матчі, прийнявши м"яч біля самих воріт він з розвороту пробив з 3-х метрів але "Вердер" врятувала штанга.

У результаті, за сумою двох матчів (6:4) "Вердер" пройшов у півфінал Кубка УЄФА, де він зіграє з "Гамбургом".




livesport.ru, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Вердер" не пустив "Удінезе" до півфіналу Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути