субота, 19 червня 2021 18:25

Угорщина зіграла внічию із чемпіонами світу

Угорщина зіграла внічию із чемпіонами світу
Поль Погба розчарований результатом. Фото: Reuters

Збірна Угорщини зіграла внічию – 1:1 зі збірною Франції в першому матчі ігрового дня Євро-2020. Матч відбувався в Будапешті. За Угорщину відзначився Атілла Фіола, за Францію – Антуанн Грізманн.

У першому таймі угорці зіграли, як колись збірна України з тими ж французами в пам'ятному стиковому матчі 2013 року в Києві. Господарі поля терпіли, відбивалися й за найменшої нагоди рвалися вперед. Саме в одному з таких випадів і забив Аттіла Фіола в доданий до першого тайму час.

Чемпіони світу не очікували такого опору. Лише в середині другого тайму їм вдалося зрівняти рахунок. Все вирішила швидкість Мбаппе. Кілліан відгукнувся на пас Уго Льоріса, й віддав вздовж воріт. Захисники зачепили м'яч і скинули таким чином під удар Грізманну. Антуану залишилося лише добити м'яч у сітку – 1:1.

Угорці показали всім, і збірній Україні в тому числі, що боятися будь-якого суперника не слід. Наші сусіди геть не зважали, що перед ними – діючий чемпіон світу. До останніх хвилин господарі поля бігли вперед і шукали свій шанс в атаці. Збірній України варто передивитися цю гру й зрівняти зі своїм другим таймом проти Північної Македонії. Тим більше, що матч із Францією у відборі до Кубка світу ми гратимемо в Києві.

Збірна Франції поки залишається однією з найменш результативних команд на цьому Євро. У французів лише два забиті м'ячі. Мбаппе досі не вдалося забити бодай жодного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англія та Шотландія не змогли виявити сильнішого

Збірна Франції попри нічию залишається лідером групи, але все може змінитися після сьогоднішнього матчу Німеччини з Португалією. Якщо команда Кріштіано Роналду переможе, то гарантує собі вихід із групи. Самому Кріштіану залишається забити три м'ячі, щоби повторити рекорд іранця Алі Даеї, який має 109 голів засвою збірну.

Зараз ви читаєте новину «Угорщина зіграла внічию із чемпіонами світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути