Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2016 10:46

Велозу покинув "Динамо"

Велозу покинув "Динамо"
Мігель Велозу попрощався з "Динамо"

Португальський хавбек Мігел Велозу не став продовжувати контракт з київським "Динамо" і розпрощався з командою Сергія Реброва.

Мігел Велозу, який провів чотири сезони у складі "Динамо", йде з клубу у статусі вільного агента. Так і не зігравши в Харкові проти "Металіста" (хоча був в заявці), останнім матчем у футболці біло-синіх Велозу записав поєдинок з "Шахтарем" (0:3).

За інформацією "Sport Arena", Мігел вже встиг попрощатися з командою і тренерським штабом.

У столичному колективі Мігел встиг попрацювати під керівництвом Юрія Сьоміна, Олега Блохіна та Сергія Реброва. При всіх трьох тренерах португалець був гравцем основного складу. Велозу найчастіше грав центрального і опорного півзахисника, а також, в умовах дефіциту захисників, кілька разів використовувався Блохіним зліва в обороні.

За неофіційною інформацією, влітку 2012-го за трансфер португальця з італійського "Дженоа" київський клуб заплатив близько 10 мільйонів євро. В одному зі своїх недавніх інтерв'ю сам футболіст зізнався, ніхто з "Динамо" не пропонував йому продовжити угоду, яка закінчується влітку 2016-го.

"Динамо" стало непереконливим чемпіоном

Попередньо повідомлялося про те, що в послугах досвідченого португальця зацікавлений ряд турецьких клубів, хоча сам Мігел хоче продовжити кар'єру в центральній Європі.

За "Динамо" Мігел Велозу провів 127 матчів і забив 14 голів в різних турнірах - чемпіонат України (78 матчів, 6 голів), Кубок України (14, 3), Суперкубок України (1), Ліга чемпіонів (15, 1) і Ліга Європи (19, 4).

Разом з киянами Велозу двічі ставав чемпіоном України (2015-й і 2016 рік), одного разу брав бронзові медалі Прем'єр-ліги (2013), а також двічі завойовував Кубок України (2014 і 2015).

Зараз ви читаєте новину «Велозу покинув "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути