Ексклюзиви
середа, 17 лютого 2016 13:25

Провідний центральний захисник "Шальке" влітку перейде в "Ліверпуль"

Провідний центральний захисник "Шальке" влітку перейде в "Ліверпуль"

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп висловив радість з приводу підписання захисника "Шальке" Жоеля Матіпа. До стану "червоних" гравець перейде влітку.

"Я дуже радий. Можливо, він не найвідоміший гравець в Англії, але до 24 років зіграв близько 200 матчів за "Шальке" в Бундеслізі", - цитує Клоппа Skysports.com.

"Він - центральний захисник топ-класу, дуже молодий, але досвідчений. Коли я ще був без клубу, вже думав про те, що придбаю в свою наступну команду Жоеля. Матіп. Хотів спробувати щось нове. Він дуже любить "Шальке", отже не міг опинитися в іншому німецькому клубі. А "Ліверпуль" - хороший варіант для нього", - вважає Клопп.

Тренер розповів, які риси цінує у своєму майбутньому гравцеві.

"Матіп сильний фізично, дуже високий, при цьому швидкий і технічний. Він ще й голи регулярно забиває, здатний гнучко змінювати тактичний підхід", - говорить Клопп.

Нагадаємо, в 1/16 фіналу Ліги Європи "Шальке" зіграє проти донецького "Шахтаря". Перша гра відбудеться 18 лютого у Львові, у відповідь - 25 лютого в Гельзенкірхені.

Зараз ви читаєте новину «Провідний центральний захисник "Шальке" влітку перейде в "Ліверпуль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути