середа, 20 березня 2013 11:12

Вболівальники обиратимуть "Гравця матчу" збірної України

Вболівальники обиратимуть "Гравця матчу" збірної України
Збірна України готується до матчів проти Польщі та Молдови ФОТО: ffu.org.ua

Вболівальники національної збірної України матимуть змогу визначати найкращого гравця кожного домашнього матчу команди. Новий проект стартує у березні 2013-го року. Переможець отримає приз від спонсора збірної торгової марки "Чернігівське", яка пролонгувала свій контракт з "Україна футбол інтернешнл" на чотири роки.

"Гравця матчу" обиратимуть голосуванням на спеціальному сайті та у соціальних мережах Faсebook і Vkontakte прямо під час матчу. Підсумок підводитимуть на 85-й хвилині гри. Поки невідомо який вигляд матиме нагорода.

Найближчий домашній поєдинок збірна України проведе 26-го березня в Одесі проти Молдови у рамках відбору на ЧС-2014. 22 березня підопічні Михайла Фоменка зіграють у Варшаві проти поляків.

Після трьох матчів кваліфікаційного етапу збірна України займає передостаннє місце у своїй групі з двома очками в активі. Лідирує Чорногорія. Англія займає друге місце. Поляки — треті.

"Всі хвилюються за збірну. Команда потрапила у складну ситуацію у відборі на ЧС-2014, - каже голова"УФІ" Володимир Лашкул. - Щодо продовження спонсорського контракту, то хотів би відзначити, що за за його умовами футболісти отримуватимуть бонуси за результати в офіційних матчах чемпіонату світу та Європи."

Михайло Фоменко зазначив, що футболісти добре розуміють ситуацію, в якій опинилася команда.

"Хлопці все розуміють. Наше завдання на матчі проти Польщі та Молдови — це скоротити відставання від суперників, які є зараз у турнірній таблиці", - зазначив Михайло Іванович.

Нагадаємо, матч збірних Польщі та України відбудеться 22 березня у Варшаві на стадіоні "Національний". Початок о 21:35. Трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Вболівальники обиратимуть "Гравця матчу" збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути