Ексклюзиви
вівторок, 20 жовтня 2015 01:11

"Важливо дограти в повному складі, це не лише Хачеріді стосується" - Ребров

"Важливо дограти в повному складі, це не лише Хачеріді стосується" - Ребров
Сергій Ребров. Фото: fcdynamo.kiev.ua

Наставник "Динамо" Сергій Ребров поспілкувався з журналістами напередодні матчу Ліги Чемпіонів проти "Челсі".

"Ми проаналізували свої помилки, вказали хлопцям на них. Зараз ми розуміємо важливість наступної гри. Добре, що в нас немає перерви в місяць для підготовки. Є три дні, за які потрібно забути минулий результат, налаштуватися й підготуватися до наступного матчу. Думаю, що ми це зробили. На жаль, у грі з "Шахтарем" не було команди на поле. Сподіваюся, вона буде завтра. Бачу по очах хлопців, що вони налаштовані. Куди вже більші подразники, ніж "Челсі" та "Шахтар"! Сподіваюся, що хлопці залишили в минулому гру з "гірниками" і переключилися на інший турнір, - передає слова тренера кореспондент matchday.ua.

"Рибалка поки в загальній групі не працював, але всі інші рвуться в бій. У нас є приємний головний біль, кого поставити в основний склад і взяти в заявку з 18 гравців.

Хто міг сказати, що "Челсі" зараз буде перебувати на 11-му місці? Звичайно, ми проаналізували ігри "Челсі". В цієї команди є багато хороших сторін, але є й проблеми, якими ми постараємося скористатися.

Ми звернули на Косту увагу на теорії. Весь світ про це знає і весь світ піддається на його провокації. Сподіваюся, завтра цього не буде. Хлопці розуміють, що важливо дограти цей матч у повному складі, тому що на рівні Ліги чемпіонів втрата одного гравця може закінчитися серйозними наслідками. Ви назвали Хачеріді, але минулого року в Лізі Європи теж було достатньо провокацій, в яких відзначалися й інші гравці. Сподіваюся, завтра за підтримки наших уболівальників гравці відчують ту міць і відповідальність, які лежать на них, і не будуть піддаватися на провокації", - зазначив Ребров.

Нагадаємо, матч "Динамо" - "Челсі" відбудеться 20 жовтня на НСК "Олімпійський". Початок о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Важливо дограти в повному складі, це не лише Хачеріді стосується" - Ребров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути