пʼятниця, 18 вересня 2009 13:46

Ващук прагне повернутися у збірну України

Ващук прагне повернутися у збірну України

Колишній захисник "Динамо", московського "Спартака", одеського "Чорноморця" та ФК "Львів" Владислав Ващук близький до повернення у "Чорноморець". Поки ще Влад не є "моряком", проте вже мріє повернутися у збірну України.

"Переговорний процес знаходиться на стадії завершення. Після розмови з Андрієм Балем я зрозумів, що потрібно готуватися до поєдинку проти "Іллічівця", - зазначив Влад Ващук. – Тренер сказав, що я потрібний команді і що він постарається зробити все, щоб я опинився в клубі. Але угода ще не укладена. Ми ще не обговорили фінансову сторону питання – такі рішення ухвалює клубне керівництво".

"На даний момент було б дуже непогано потрапити в збірну. Про неї я не забуваю. Тому і прагну грати, щоб звернути на себе увагу. Можливість бути запрошеним в національну команду і є для мене найбільшим стимулом", - сказав Ващук.

Зазначимо, що Владислав Ващук відіграв за збірну України 63 зустрічі, в тому числі три матчі на чемпіонаті світу-2006 у Німеччині.

За матеріалами ТСН, Команда

Зараз ви читаєте новину «Ващук прагне повернутися у збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути