пʼятниця, 13 лютого 2009 19:27

Ващук може продовжити кар"єру в Казахстані

Ващук може продовжити кар"єру в Казахстані

Головний ньюсмейкер цього тижня ФК "Локомотив" Астана готує ще одну сенсацію. "Наш спорт" посилаючись на достовірні джерела пише, що клуб веде переговори з відомим українським захисником Владиславом Ващуком.

Ващук відомий за своїми виступами за збірну України, у складі якої він провів 63 матчі, за київське "Динамо", московський "Спартак" і одеський "Чорноморець". Останнім клубом Ващука був ФК "Львів", куди він перейшов влітку минулого року.

34-річний Ващук не перший потенційний зірковий новачок дружини Масудова. В найближчий день стане остаточно відомо про долю екс-спартаківців Єгора Титова та Андрія Тихонова, яким також надішла пропозиція від столичних "залізничників", пише sport.com.ua.

Переговори на предмет переходу цих відомих і титулованих футболістів вступають в завершальну фазу, і швидше всього трійця приєднається до "Локомотива" на навчально-тренувальному зборі в Туреччині.

Колишній головний тренер ярославського "Шинніка" і підмосковних "Хімок" Сергій Юран також отримав пропозицію стати консультантом футбольного клубу "Локомотив". Про це повідомляється на сайті видання "Спорт-Експрес"

Юран відзначив, що може дати згоду на пропозицію "Локомотива". За словами тренера, клуб з Астани є одним з найсильніших команд Казахстану. Юран підкреслив, що "Локомотив" чекає участь в Лізі Європи (колишній Кубок УЄФА) і повідомив, що остаточне рішення він ухвалить в неділю, 15 лютого.

Зараз ви читаєте новину «Ващук може продовжити кар"єру в Казахстані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути