Ексклюзиви
середа, 19 серпня 2009 13:09

Ван Ністелрой і Гуті отримали пропозицію з В"єтнаму

Ван Ністелрой і Гуті отримали пропозицію з В"єтнаму

Два гравця мадридського "Реалу" - Гуті та Рууд Ван Ністелрой - отримали принадні пропозиції щодо продовження їх кар"єр у В"єтнамі. Як повідомляє газета Vietnamnet Bridge, клуб "T&tHanoi" зацікавлений в послугах згаданих футболістів.

В"єтнам хоче зробити свій чемпіонат привабливішим і для цього запрошує до себе відомих футболістів: першим торував дорогу в екзотичну першість відомий бразилець Денілсон. Його кар"єра у В"єтнамі тривала... всього один матч. У нім Денілсон захищав кольори клубу "Гань Пхонг Цемент" і навіть забив гол.

Президент "T&ТHanoi" До Кван Х"єн хоче, щоб про V-league, як називається в"єтнамський чемпіонат, дізналися за межами країни, і для цього звернув погляд на Гуті та Ван Ністелроя, завдяки чому про клуб почули тепер і в Європі.

Проте не тільки "мадрідіста" потрапили під приціл клубу з Ханоя - "аристократ" Деку теж отримав пропозиція від президенту. І хоча навряд чи хто-небудь з відомих європейських футболістів вирішить переїхати в чемпіонат В"єтнаму, місцеві функціонери принаймні досягли того, що про їх першість говоритимуть в Європі.

Realmadrid.ru

Зараз ви читаєте новину «Ван Ністелрой і Гуті отримали пропозицію з В"єтнаму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути