четвер, 02 серпня 2007 15:06

Валуєв дізнався нового суперника і дату бою

Екс-чемпіон світу за версією WBA в суперважкій вазі Микола Валуєв черговий бій проведе 29 вересня в німецькому Ольденбурзі, повідомляє Лента.Ру з посиланням на East Side Boxing.

Його суперником в рейтинговому поєдинку за версією IBF стане канадець Жан-Франсуа Бержерон. Раніше планувалося, що Валуєв проведе бій за звання чемпіона Європи з українцем Володимиром Вірчисом.

У бою Валуєв - Бержерон на кону стоятиме титул інтерконтинентального чемпіона WBA, який належить канадцеві. Бержерон провів на професійному ринзі 25 поєдинків, у кожному з яких переміг (18 боїв закінчилися нокаутом)

Свій поки останній бій Микола Валуєв провів в ніч з 14 на 15 квітня в Штутгарті, поступившись чемпіонським титулом Руслану Чагаєву, що представляє Узбекистан. Після цієї поразки російський боксер прийняв рішенням змінити тренера, замість Манвела Габріеляна призначивши Олександра Зіміна.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв дізнався нового суперника і дату бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути