Ексклюзиви
середа, 19 лютого 2020 20:11

В юності Ікер Касільяс забув про мільйон доларів

Легендарний голкіпер "Реала", "Порту" і збірної Іспанії Ікер Касільяс закінчив кар'єру гравця. Він оголосив, що балотуватиметься на пост президента Федерації футболу Іспанії й має підтримку багатьох колишніх футболістів.

Єдиним суперником Касільяса є чинний голова Луїс Рубіалес.

Ікер Касільяс дебютував у "Реалі" у 18 річному віці. У 2000 році він відбив пенальті від Сергія Реброва в матчі Ліги Чемпіонів проти "Динамо". У 2000 році "Реал" виграв Лігу чемпіонів, а 19-річний Касільяс став наймолодшим воротарем.

У молодості з Касільясом стався кумедний випадок. Він забувся занести в букмекерську контору ставку його батька. Згодом довідався, що тато міг виграти понад мільйон доларів, бо всі його ставки зіграли. Для родини простого вчителя, яким був його батько, то були величезні гроші. Однак згодом Ікер надолужив втрачене на футбольному полі.

Голкіпер став стабільним першим номером збірної Іспанії, вигравши з нею Євро-2008 та 2012 та кубок світу-2014. Хоча в 2010 році англійський журналіст звинуватив Касільяса в пропущеному м'ячі від Швейцарії.

  Сара Карбонеро інколи викладали інсайди із роздягальні "Реала"
Сара Карбонеро інколи викладали інсайди із роздягальні "Реала"

– Винна у всьому Сара Карбонеро, йогого подружка, яка була за воротами,– не вгавав представник преси.

Ікер відповів потужною грою й перемогою у фіналі. А потім не стримався й поцілував Сару просто в прямому ефірі. Цьому поцілунку аплодувала королівська родина. Зараз у подружжя двоє дітей.

Винна у всьому Сара Карбонеро, його подружка, яка була за воротами

Траплялося, що Касільяс періодично втрачав місце в основі свого клубу, але згодом постійно повертав його. Найгірше було з Моурінью. Матчі з "Баселоною" в ті часи перетворювалися на війну. Ікер не визнавав цього й товаришував з багатьма гравцями "Барси". Португальський тренер натомість звинуватив його в зраді.

У 2015 році 34-річний воротар перейшов до "Порту", а минулого року на тренуванні переніс інфаркт. Згодом рак виявили в Сари Карбонеро. Але родина мужньо витримала удари долі. Ікер навіть заявляв про бажання повернутися, але вирішив таки стати футбольним адміністратором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Легенда "Реала" хоче стати головою іспанського футболу

Загалом за "Реал" він зіграв 510 матчів і ще 109 – за "Порту".

Зараз ви читаєте новину «В юності Ікер Касільяс забув про мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути