Ексклюзиви
середа, 07 грудня 2011 14:59

"В Україні – чудові умови для розміщення" - наставник збірної Данії

"В Україні – чудові умови для розміщення" - наставник збірної Данії

В Україні є чудові тренувальні центри для розміщення національних команд, що візьмуть участь у Євро-2012. Про це заявив головний тренер збірної Данії Мортен Ольсен, який цими днями разом із представниками футбольного Союзу (DBU) перебуває з інспекційним візитом у нашій країні. За словами фахівця, усі розмови про низький рівень умов, які пропонуються для розміщення футболістів, не відповідають дійсності.

"Я побачив не ту картину, на яку очікував. Умови, які тут пропонуються, не є настільки поганими, як про це говорили, скажімо, англійці або німці. Я ще не все тут оглянув, але те, що я побачив, просто блискуче. Готелі повністю відповідають європейському рівню", – прокоментував Ольcен для данського інтернет-видання sporten.dk.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Євро-2012 збірна Франції житиме в Донецьку з поваги до України

Він заявив, що не має жодних сумнівів в тому, що бази в Україні будуть готові до прийому учасників Євро-2012. "Сьогодні важком оцінити стан тренувальних майданчиків, адже ми тут знаходимося зимою. Але вони будуть в доброму стані, в цьому немає жодних сумнівів", – відзначив фахівець.

Мортен Ольсен також зазначив, що керівництво збірної Данії поки не прийняло остаточного рішення щодо місця розміщення команди під час проведення турніру. "Ми ще нічого не вирішили. Ми ще не завершили наш тур. Наразі ми в Україні, а потім відвідаємо Польщу", – повідомив наставник команди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірній України перенесли матч з Францією: розклад групового етапу Євро-2012

За інформацією sporten.dk, одним з найпривабливіших міст для розміщення данської дружини називають Одесу – готель "Grand Marine Spa Hotel" та стадіон "Спартак".

Нагадаємо, національна збірна Данії на Євро-2012 зіграє у групі В разом з командами Нідерландів, Німеччини та Португалії. Матчі цього квартету приймуть Львів і Харків.

Зараз ви читаєте новину «"В Україні – чудові умови для розміщення" - наставник збірної Данії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути