пʼятниця, 25 травня 2018 17:04

В УЄФА вже вдруге зловили офіційний Київ на брехні

  Спростування інформації про те, що іспанські вболівальники здають свої квитки на фінал ЛЧ стала другою брехнею від офіційного Києва
Спростування інформації про те, що іспанські вболівальники здають свої квитки на фінал ЛЧ стала другою брехнею від офіційного Києва

Президент УЄФА Александер Чеферін підтвердив інформацію про те, що іспанські вболівальники здавали квитки на фінал Ліги чемпіонів. Вільні квитки будуть реалізовані вже в Києві, а придбати їх зможуть місцеві вболівальники. Про це повідомило видання AFP.

Натомість, напередодні, столичні чиновники, зокрема, уповноважений з питань організації фіналу ЛЧ Андрій Мірошниченко, спростовував інформацію про те, що іспанські вболівальники здають свої квитки на матч.

"Ми додзвонилися до адміністрації футбольних клубів, які будуть змагатися в київському фіналі і там просто розсміялися з приводу цієї інформації", - повідомив він.

Також спростовувати інформацію про відмову іспанських вболівальників від квитків взявся й особисто мер столиці – Віталій Кличко. Дані іспанських ЗМІ він назвав "фейк-ньюзом".

"Була сенсація, що вболівальники масово здають квитки, тому що немає житла або житло дороге. Велика кількість людей, які бажають придбати ці квитки. Ми зв'язалися з клубами "Реал", "Ліверпуль", з фан-клубами, сказали: будь ласка, хто здає квитки - дайте інформацію, тому що ми готові купити. Тиша. Це фейк-ньюз", - переконував Кличко.

Тоді ж, у ФФУ, навіть, звинуватили іноземні ЗМІ у веденні дискримінаційної кампанії проти України.

Разом з тим, за останні два тижні, історія з квитками стала другою по черзі брехнею від офіційного Києва.

Перша – трапилася із Кубком УЄФА, коли президент ФФУ Андрій Павелко називав "фейком" фотографії своєї прийомної дочки з трофеєм.

  Президент ФФУ Андрій Павелко називав "фейком" фотографії своєї прийомної дочки з Кубком УЄФА
Президент ФФУ Андрій Павелко називав "фейком" фотографії своєї прийомної дочки з Кубком УЄФА

"Це фейк напередодні фіналу. Я фейки не коментую", - заявив Павелко журналістам.

Проте, згодом рідний батько прийомної дочки Павелка підтвердив ЗМІ автентичність фото. Крім того, у правдивість фотографій дитини із Кубком, який заборонено передавати стороннім людям, а тим паче із ними бавитися, повірили й в УЄФА. Організація офіційно прокоментувала цей випадок та закликала ФФУ все ж дотримуватися суворого регламенту поводження із головним футбольним трофеєм.

Тож, як свідчать ці дві історії, якщо хтось і множить фейки в Україні напередодні фіналу ЛЧ, то цим займаються, виключно, наші чиновники, не бажаючі приймати ані дійсність, ані заслужену критику.

Зараз ви читаєте новину «В УЄФА вже вдруге зловили офіційний Київ на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути