Ексклюзиви
неділя, 05 лютого 2012 17:50

"У той день, коли моя команда гратиме так само як "Спартак", я завершу кар'єру" - Сульшер

"У той день, коли моя команда гратиме так само як "Спартак", я завершу кар'єру" - Сульшер

Головний тренер норвезького футбольного клубу "Мольде" Оле-Гуннар Сульшер пообіцяв завершити кар'єру, якщо його команда буде діяти настільки ж жорстко, як гравці московського "Спартака" в матчі товариського турніру в Іспанії, повідомляє tv2.no.

Зустріч в Бенідормі, яка вивела спартаківців у фінал Copa del Sol, завершилася з рахунком 3:0 на користь "червоно-білих". У першому таймі арбітр "нагородив" жовтими картками трьох футболістів "Спартака", після чого головний тренер команди Валерій Карпін закликав свою команду грати коректніше, однак, за словами Сульшера, це не допомогло.

"Я можу пишатися поведінкою своїх гравців. У той день, коли моя команда буде грати так само (як "Спартак"), я припиню свою тренерську діяльність, - сказав 38-річний екс-форвард "Манчестер Юнайтед", який привів "Мольде" до перемоги в чемпіонаті країни в перший рік роботи. - Я радий, що мої футболісти не піддавалися на провокації і не звертали увагу на численні фоли".

Він також зазначив, що за рахунку 0:2 його команда домінувала на полі і мала можливості переломити хід зустрічі. "Ми володіли м'ячем і створили кілька моментів, це можна занести в актив", - зазначив Сульшер.

Зараз ви читаєте новину «"У той день, коли моя команда гратиме так само як "Спартак", я завершу кар'єру" - Сульшер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути