четвер, 05 лютого 2009 17:31

В Селезньова вкрали найціннішу річ

В Селезньова вкрали найціннішу річ

Нападаючий збірної України і донецького "Шахтаря" Євген Селезньов став жертвою зухвалого нальоту грабіжників, повідомляє газета "Жизнь как она есть". З будинку футболіста винесли багато цінних речей, але сам гравець шкодує тільки про одну вкрадену річ - медаль за Суперкубок.

Футболіст найбільше шкодує за медаллю

Квартира Селезньова знаходиться на першому поверсі і на вікнах квартири стоять грати. Проте, грабіжники зуміли їх акуратно виламати, не привертаючи уваги. У квартирі футболіста сигналізації немає, це полегшило злочинцям завдання. У результаті, з будинку Селезньова винесли всі цінні речі. "Найобразливіше, що вкрали медаль за Суперкубок-2008, - розповів Селезньов. - Решта речей, звичайно, дорогі були. Але речі - це речі, а медаль - пам"ять".

На початку поточного сезону "Шахтар" повернув у свій склад Селезньова, який виступав до цього в оренді в київському "Арсеналі". У матчі за Суперкубок України-2008 проти "Динамо" форвард вийшов на поле з перших секунд, так що нагорода цілком заслужена, пише terrikon.

Зараз ви читаєте новину «В Селезньова вкрали найціннішу річ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути