Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2012 18:14

"У збірної Чорногорії є слабкі сторони" - Баль

"У збірної Чорногорії є слабкі сторони" - Баль
"Всі крім Хачеріді здорові" - Баль ФОТО: sport-express.ua

У збірної Чорногорії є слабкі сторони. Про це в.о. наставника національної команди України Андрій Баль розповів під час прес-конференції на тренувальній базі команди у Кончі-Заспі.

"На сьогоднішній день всі здорові, - каже Андрій Михайлович. - Матч пропустить тільки Хачеріді."

Що з Коноплянкою?

"Він у загальній групі. Так само як і Кучер. У нас був лікар, який казав: "Якщо ти зранку встаєш і тебе щось болить, значить ти живий. А якщо тебе нічого не болить, то значить ти мертвий".

Яка ситуація з нападниками?

"Перед останнім тренуванням всі гравці готові. Сьогодні вони будуть себе перевіряти, наскільки вони можуть зіграти з Чорногорією."

Які будуть зміни у стартовому складі збірної України у порівнянні з Молдовою?

"Зі стартовим складом будемо визначатися після завтрашнього ранкового тренування."

Що скажете про суперника — збірну Чорногорії?

"Сьогодні ми подивилися кілька матчів чорногорців. Команда дуже добре збалансована. Є сильні гравці, які грають у провідних європейських чемпіонатах. Але є слабкі сторони. Ми звертали на них увагу наших футболістів."

Ви сказали, що результат матчу з Молдовою досить позитивний. Чи означає це, що у матчі з Чорногорією вас влаштує мінімальна поразка?

"Що ми вам зробили, що задаєте такі питання? Я не говорив, що ми задоволені нічиєю у Молдові. Напевне, ви погано слухали. Ми налаштовувались на перемогу. Не змогли виграти через нереалізацію моментів. У матчі з чорногорцями нам потрібна перемога. Відбір це не така коротка дистанція. Боротися потрібно до останнього. Ніхто не думав, що ми зіграємо внічию з Англією, а Польща відбере очки у Чорногорії. Таких несподіванок буде ще багато, тому потрібно грати до останнього матчу."

Молдова зможе забрати очки у когось із суперників по групі?

"Побачимо у їх наступних матчах. Ви не очікували, що ми візьмемо очки у матчі з Англією. Ми то налаштовувалися так як потрібно".

Будете телефонувати до Блохіна?

"Ви мені постійно задаєте одне і те ж питання. Я спілкуюся з Блохіним кожного дня. Ми говоримо на різні теми. Він сказав, що треба дивитися на тих, хто готовий на 100%."

Нагадаємо, матч Україна — Чорногорія пройде 16 жовтна на НСК "Олімпійський" о 21:00. Пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «"У збірної Чорногорії є слабкі сторони" - Баль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути