Ексклюзиви
неділя, 26 листопада 2017 13:31

У "Шахтарі" відреагували на скандал з футболками "Мій тато – герой"

У донецькому "Шахтарі" відповіли з приводу скандалу навколо акції "Мій тато - герой". Перед початком матчу проти "Олімпіка" гравці двох донецьких клубів, а також діти, які супроводжували футболістів, не одягли футболки на підтримку бійців АТО.

Донецький клуб проведе акцію для дітей учасників АТО під егідою ФФУ в середу, 29 листопада, перед початком домашнього матчу Кубка України в Харкові.

 

Що стосується матчу з "Олімпіком", то в "Шахтарі" підкреслили, що "гірники" не були господарями поля і не могли заборонити супернику, а також дітям вийти у футболках на підтримку воїнів АТО.

"Ми ніяк не могли заборонити "Олімпіку" виходити у футболках, як і дітям", - відзначили в донецькому клубі.

Телеканал "1+1" у своєму сюжеті повідомив про те, що у "Шахтарі" заборонили дітям надягати футболки з написом "Мій тато - герой" перед матчем проти "Олімпіка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" заборонив дітям виходити на поле у футболках "Мій тато - герой" - ЗМІ

В акції вже взяли участь всі клуби, крім "Шахтаря" і "Олександрії". Частково взяв участь "Маріуполь" - лише капітан команди Рустам Худжамов надів відповідну футболку перед матчем з "Ворсклою".

Головний тренер маріупольців Олександр Бабич пояснив це тим, що організатори не дорахувалися однієї футболки, тому командою було прийнято рішення одягнути тільки воротаря.

Зараз ви читаєте новину «У "Шахтарі" відреагували на скандал з футболками "Мій тато – герой"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути