Ексклюзиви
пʼятниця, 17 червня 2011 13:20

У Росії за торгівлю кокаїном затримали литовського хокеїста

У Росії за торгівлю кокаїном затримали литовського хокеїста

Пермські наркополіцейські затримали за торгівлю кокаїном 34-річного громадянина Литви Аурімаса Рослякаса, що виступає за місцеву хокейну команду. Загальна маса вилученого наркотику вартістю в кілька мільйонів рублів оцінюється майже в 600 грамів.

У повідомленні прес-служби крайового управління ФСКН наголошується, що чоловіка затримали при продажу двох пакетиків кокаїну вагою п'ять грамів. При обшуку в його квартирі знайшли ще один грам.

Основну масу наркотику співробітники ФСКН виявили в гаражі литовця. Частина кокаїну вже була готова до продажу і розфасована в пакетики по одному граму.

За відомостями ФСКН, Рослякас переїхав до Росії три роки тому. Останнім часом він виступав за хокейний клуб "Сатурн" і став найрезультативнішим нападаючим команди в сезоні 2010-11 років, закинувши 18 шайб у 19 матчах.

Спортсмен проживав в елітному будинку разом з дружиною і дитиною. У нього було кілька автомобілів. При обшуку також виявили 250 тисяч рублів готівкою.

За статтею "приготування до збуту наркотиків в особливо великому розмірі", яка ставиться Рослякасу, йому загрожує до 20 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «У Росії за торгівлю кокаїном затримали литовського хокеїста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути