Ексклюзиви
понеділок, 05 грудня 2011 09:14

У вирішальному матчі чемпіонату Бразилії суддя показав чотири червоні картки

У вирішальному матчі чемпіонату Бразилії суддя показав чотири червоні картки

Головний арбітр вирішального матчу чемпіонату Бразилії з футболу між "Корінтіансом" і "Палмейрасом" Уилсон Луїс Сенеме показав чотири червоні картки. Ця гра відбулася в ніч на 5 грудня і завершилася внічию 0:0, що дозволило "Корінтіансу" виграти чемпіонат країни, повідомляє AFP.

Як зазначає інтернет-видання Soccerway.com, всі червоні картки були показані у другому таймі. У складі "Корінтіанса" були вилучені Уоллес і Леандро Кастано, у складі "Палмейраса" - Хорхе Вальдівія і Жоао Вітор.

У чемпіонаті Бразилії 2011 року, останній тур якого відбувся в ніч на 5 грудня, "Корінтіанс" набрав 71 очко в 38 матчах. "Васку-да-Гама", який зайняв друге місце, набрав 69 очок, "Флуміненсе", який посів третє місце - 63 очки.

"Корінтіанс" виграв чемпіонат Бразилії в п'ятий раз і вперше з 2005 року. Одним із переможців чемпіонату країни став колишній капітан московського "Спартака" Алекс.

Зараз ви читаєте новину «У вирішальному матчі чемпіонату Бразилії суддя показав чотири червоні картки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути