субота, 27 червня 2009 11:35

У "Закарпатті" на перегляді 10 потенційних новачків

У "Закарпатті" на перегляді 10 потенційних новачків

Сьогодні, 27 червня, ФК "Закарпаття" в Севастополі починає підготовку до сезону-2009/2010 в українській прем"єр-лізі. Насамперед, віце-президент чемпіона першого дивізіону Олег Мукомел представив гравцям нового головного тренера Ігоря Гамулу.

"Ми покладаємо великі надії на співпрацю з Ігорем Васильовичем, оскільки він кваліфікований і досвідчений фахівець. Які завдання вирішуватиме Гамула? Наша мета - закріпитися в прем"єр-лізі, тому її і досягатиме коуч" - сказав Олег Вікторович.

На тренувальний збір на Кримський півострів відправилися 19 футболістів з торішнього складу: воротарі - Дмитро БАБЕНКО, Олександр НАДЬ, Юрій СЛАВІК; захисники - Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ, Володимир БРАЇЛА, Сергій ЄСІН, Андрій ІЛЬЧИШИН, Віталій КАЛІНІЧЕНКО, Антон ШЕНДРІК; півзахисники - Андрій ДЕРКАЧ, Владислав МИКУЛЯК, Валентин ПЛАТОНОВ, Павло РИБКОВСЬКИЙ, Ігор ШОПІН, Руслан ЯРОШ, Сергій ДАВИДОВИЙ; нападаючі - Віталій ПРОКОПЧЕНКО, Олександр БУРІЙ, Чарлес НЕВУЧЕ. Також на оглядини запрошено 10 гравців.

Севастопольський тренувальний збір закінчиться 11 липня. Нагадаємо, сезон "Закарпаття" почне 18 липня - в першому турі ужгородці гратимуть в Маріуполі проти місцевого "Іллічівця".

За матеріалами ФК "Закарпаття", Террикон

Зараз ви читаєте новину «У "Закарпатті" на перегляді 10 потенційних новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути